Carolina Reaper
5 000 Ft 4 500 Ft Add to basket
Sale!

Carolina Reaper

5 000 Ft 4 500 Ft

-10%
(17 customer reviews)

36 in stock

Description

currently the strongest chili pepper in the world. More than 2 million Scoville units. Brutal tasting chili with stunning spiciness. If you like to push your boundaries, you have to try this!

Netto weight: 100g

17 reviews for Carolina Reaper

 1. Hencz Roland

  Ilyen erőset még életemben nem ettem, pedig nagy chili imádó vagyok. Magyar és külföldi szószokat is vásárolok rendszeresen, de az a Reaper brutális. Mellette ízlik a szósz íze, nem ecetes, nem sós, tisztán érzem a chili kissé fanyar, egyedi ízét! Hatalmas GRATULA a CHILIION TEAM-nek, ezt nagyon eltaláltátok! 😊 (megint)

 2. Schaller Tibor (verified owner)

  Na ez tényleg ütős lett, az igazat megvallva nekem a Jolokia 4X nem igazán nyerte el a tetszésemet, kicsit sok volt az ecetes mellék íz, így nem voltak nagy elvárásaim, ez viszont nagyon bejött. Isteni illata van, nincs semmi zavaró egyéb íz, csak a brutálisan csípős, mégis zamatos Carolina paprika. Az adagolással tényleg csak csínján, egy tányér leveshez késhegyni még éppen kellemes, jó ideig kitart ez a “kis” üvegcse.

  • Robi

   Köszönjük! Habár a Jolokia 4X-be ecet egyáltalán nem kerül. Ennek ellenére elfogadjuk, hogy az az íz világ nem jött be, az pedig annál jobban! 🙂

 3. Szabó Bálint (verified owner)

  Na ez egy igazán brutálisan csípős cucc lett,de közben nagyon finom is. Amíg le nem zsibbadt teljesen tőle a fogínyem és a nyelvem,addig hosszú perceken át lehet érezni azt a kellemes paprika ízt.
  Chilion ezzel megint csak bebizonyította,hogy a jövőben is itt kell vásárolnom,mert itt nincs mellébeszélés,itt tényleg 100%-ban azt kapja mindenki,ami rá van írva.az üvegre.

 4. Gaben

  Ez nem embernek való..:D

 5. hegedus.eszter86 (verified owner)

  Páromnak rendeltem meglepetésből és telitalálat volt 🙂 Nagyon szereti a csípőset és ennek kifejezettem nagyon finom íze van – Verhetetlen.

 6. BB

  Csak 5 csillag van? Ajándékba kaptam karácsonyra. Habaneroval kísérleteztem itthon, de ez sokkal jobb. Nincs az a könnygáz szaga, mint a habaneronak. Az első találkozás brutális volt, de még mostanság is túlzásba tudok esni. Nagyon jó az íze, paprika, nem ecet, nem só, nem tartósító.
  6*

 7. David (verified owner)

  Nagyon finom, és amennyire finom annyira erős 😀 jól eltaláltátok, gratula 🙂

 8. Botos Zoltan

  Nagyon eros es finom

 9. Horváth Károly (verified owner)

  Pár másodpercig lehet érezni az ízét,finom és nagyon jellegzetes, ahogyan az illata is. Utána pedig, mint olvadó láva… Kegyetlen 👍Gratulálok 👌

 10. Huszár Gábor (verified owner)

  Nagyon jó cucc, lassan a kávémba is ezt teszek:)

 11. Holczmann Norbert

  Pécsett sikerült végigkostolni a kinálatot, és nekünk is ennek a főzetnek az ízvilága volt a legütősebb. A zamat és a csípősség tökéletes kombinációja!

 12. Bondar Edwin

  Ez kifejezetten a beszarás kategóriája. Első natúr ízlelésre csak rohadt erős, aztán néhány másodperccel később másodpercről-másodperre érezhetően és intenzíven erősödik a szádban. Mélyreható, giga erős és egyedi ízvilágú. Már az illata is fantasztikus első szippantásra is. Én fogyasztom pizzán, melegszendvicsen, vagy saláták ízesítésére, de a chilisbabot és a bolognait is felpaprikázza rendesen. Ketchuphoz is keverek 2 kiskanálnyit, amitől a ketchup igazi kuriózummá válik, fantasztikusan egyedi és erős ízt kölcsönözve neki. Vegyétek, egyétek, ha bírjátok! 🙂

 13. Balogh Zoltán

  Szenzácós!

 14. Csabesz (verified owner)

  Brutálisan jó! Kíváncsi vagyok meddig lessz elég,nagyon bejött.

 15. Vőneki Ádám

  Nagyon király! Ez tényleg csíp 🙂

 16. Dudás László (verified owner)

  Életem legfinomabb chilije, nagyon kellmes paprika íze van, aztán 20-30 másodperc elteltével isteni csípős lesz, ami 5-10 percig kitart. Ez a mennyiség 2 évre is elegendő, nagyon jó ár érték arányban.

 17. Gábor (Mgr) (verified owner)

  Ez baromira fáj de valahol mégis szerethető önmagába nem ajánlom, csak ha nem vagy szadista.. de az ételeket nagyszerűen ízesíti
  Meg éri az árát, köszönöm… És a ki szállítás is gyors még ezekben a karantén töltötte napokban is

Add a review