Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 317 9287

Receptek

Ez sem egy átlagos délután volt! A friss levegő az utazás, a csodálatos kilátás a Hármashatár hegyen és a főzés öröme teljes mértékben kikapcsolt minket, az elkészült fűszeres görög csirke pedig minden képzeletet felülmúlóan ízletes lett! A konyhában vagy rövid túra alkalmával is könnyen elkészíthető, és tápláló ételt mutatunk Neked. Hidd el érdemes kipróbálni, mellesleg hamar elkészül!

Isteni ízek és illatok… Készítése közben a barna sör és a fűszerek illata lengi be a konyhát! Imádjuk elkészíteni és még jobban szeretjük fogyasztani ezt a különleges, cseppet sem magyaros ételt! Próbáld ki ha különlegesre vágysz, vagy el akarod varázsolni a baráti társaságot! Csípősen az igazi, de utólagosan is csípőssé teheted Chilion szószokkal!

A csontos, szaftos húsok szerelmeseinek ajánljuk a mangós-mézes oldalas elkészítését, ami nagyon egyszerű, viszont időigényesebb. Érdemes nagyobb társaságnak előrukkolni vele, mert a jó oldalas legalább 3kg :) Amíg illatozik a sütőben vagy a grillen, be lehet dobni néhány hideg italt, és storyzni kicsit…

A STEAK külön kategória a férfiak körében, szinte mindenki vágyik rá, hogy elkészíthesse, megörvendeztetve barátait, párját vagy szimplán saját magát egy pohár jó minőségű villányi vörösbor társaságában. Sajnos a végeredmény sok esetben elmarad a várakozásoktól. Most megosztjuk Veled azokat a trükköket, amit ha maradéktalanul megfogadsz, nem érhet meglepetés. Az elkészült steak szaftos, omlós és ízletes lesz!